Epileren:
Wenkbrauwen €    10,00
Bovenlip €    10,00
Wenkbrauwen + bovenlip €    20,00
Verven:
Wenkbrauwen €    10,00
Wimpers €    15,00
Wenkbrauwen + wimpers €    20,00
Epileren + verven:
Wenkbrauwen verven + epileren wenkbrauwen of bovenlip €   20,00
Behandeling Prijzen
Cryo Onderkin VET verwijderen

 • Losse behandeling
 • 1/2 kuur 4 behandelingen
 • Kuur 8 behandeling
 

€   100,00
€   350,00
€   600,00

Cryo/Biolift ANTI-AGING + basis gezichtsbehandeling 

Basis gezichtsbehandeling: gezichtsreiniging, fruitzuurpeeling,

verstevigingsmasker + Cryo behandeling met versteviging.

 • Losse behandeling
 • 1/2 Kuur 4 behandelingen
 • Kuur 8 behandelingen
 

 

 

€   129,50
€   350,00
€   600,00

 

 

 

 

Vanaf september 2017 zijn wij met de cryolipolyse behandelingen gestart en daarom bieden wij u ter introductie 50% korting op een proefbehandeling met de Cryo21

 

Een proefbehandeling kost nu geen € 100,00 maar slechts € 50,00 dit geeft u de mogelijkheid zelf te kunnen ervaren en zien wat het resultaat na 1 behandeling met onze Cryo21 is. Omdat voor mooi resultaat meer behandelingen nodig zijn, bieden wij de behandeling in kuurvorm aan.

Als u na een proefbehandeling een kuur afneemt en u betaald deze vooraf aan de kuur, dan krijgt u 1 extra behandeling kado!

Dit komt neer op 8 behandelingen voor slechts € 650,00.

 

Overige tarieven en termijn betalingen:

 • Kuur bij betaling vooraf in 1 termijn €  650,00 voor 7 + 1 gratis behandeling
 • Kuur bij betaling in 2 termijnen: 1e behandeling € 325,00, 4e behandeling € 325,00 voor 7 behandelingen
 • Losse behandeling € 100,00.

 

Kijk ook op onze pagina gezichtsbehandelingen voor gespecialiseerde Cryo21 gezichtsbehandelingen.

Kom het zelf ervaren!

Klik op de foto om deze te vergroten.

Klik op de foto om deze te vergroten !

 

 

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE RISICO’S VAN COSMETISCHE TATOEAGES/PERMANENTE MAKE-UP

U bent van plan een cosmetische tatoeage of permanente make-up te laten aanbrengen. De GGD vindt het van belang om u van tevoren te informeren over een aantal mogelijke risico’s. Het aanbrengen van een cosmetische tatoeage of permanente make-up is een huiddoorborende handeling. Door een juiste werkwijze en een juist gebruik van de apparatuur moet voorkomen worden dat u besmet wordt met bloedoverdraagbare ziekten, zoals Hepatitis B en C. Daarnaast kunnen door slechte verzorging en onhygiënische behandeling (zowel door uzelf als door de behandelaar) wondinfecties ontstaan die schadelijk zijn en uw cosmetische tatoeage of permanente make-up er niet mooier op maken.

Onder de 16 jaar wordt een cosmetische tatoeage of permanente make-up sterk afgeraden. Wil je het toch en je bent onder de 16 jaar, dan moet je wettige vertegenwoordiger meekomen naar de studio. Overigens is een tatoeage op de hals, het hoofd en de handen onder de 16 jaar sowieso niet toegestaan. Voordat u een cosmetische tatoeage of permanente make-up laat aanbrengen wordt u gevraagd een toestemmingsformulier (een verklaring) in te vullen.

In dit toestemmingsformulier staan onder andere een aantal vragen over uw gezondheid. Het invullen van het toestemmingsformulier is voor uw eigen veiligheid. Bent u onder de 16 jaar dan moet uw wettige vertegenwoordiger het toestemmingsformulier tekenen en zich legitimeren. Het toestemmingsformulier blijft in het bezit van de behandelaar en wordt vertrouwelijk behandeld.

Het aanbrengen van een cosmetische tatoeage of permanente make-up

Tijdens het aanbrengen van een cosmetische tatoeage of permanente make-up worden met kleine naalden inkt- en pigmentstoffen onder de huid aangebracht. Hierdoor ontstaat een voor het leven blijvende vorm of afbeelding. De inkt- en pigmentstoffen moeten aan strenge eisen voldoen. Dit wordt gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit.

Voordat de cosmetische tatoeage of permanente make-up wordt aangebracht, wordt de huid schoongemaakt en gedesinfecteerd. Zo nodig wordt de huid geschoren. Dit moet gebeuren met een nieuw wegwerpscheermesje. Het aanbrengen van een cosmetische tatoeage of permanente make-up moet zo hygiënisch mogelijk gebeuren. Dat wil zeggen; de naald die door uw huid gaat, mag niet eerder gebruikt zijn, moet uit een steriele verpakking komen en mag niet met de blote handen worden aangeraakt. De inkt die gebruikt wordt moet eveneens steriel zijn. De inkt die voor u gebruikt wordt zit in kleine inktcups en mag alleen voor u worden gebruikt. Overgebleven inkt wordt weggegooid.

Tijdens het aanbrengen van de tatoeage of permanente make-up worden tissues of wattenschijfjes gebruikt. Uiteraard moeten de tissues of wattenschijfjes schoon zijn en direct na gebruik worden weggegooid. De behandelaar draagt tijdens het aanbrengen van uw tatoeage of permanente make-up handschoenen en vervangt deze handschoenen telkens als hij of zij iets anders aanraakt dan het apparaat waarmee u wordt behandeld, een tissue of uw huid. Na afloop wordt de getatoeëerde plek verzorgd.

Het verzorgen van de cosmetische tatoeage of de permanente make-up

Een pas aangebrachte cosmetische tatoeage of permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond. De wond die door het tatoeëren of aanbrengen van permanente make-up is ontstaan heeft tijd en zorg nodig om te genezen. Met een goede verzorging is de wond na circa 1 week genezen.

U krijgt van de behandelaar mondelinge en schriftelijke instructie mee hoe u de cosmetische tatoeage of permanente make-up moet verzorgen. In de instructie moet o.a. staan dat u bij klachten (hevige roodheid, zwellen, pussen, wondvocht) contact moet opnemen met uw huisarts. Gedurende de genezingstijd raden wij u aan om niet te zwemmen, niet in bad te gaan (douchen mag wel), niet te zonnebaden (ook niet onder de zonnebank) en geen gebruik te maken van de sauna en/of bubbelbad. Gebruik ook na de genezingstijd op uw cosmetische tatoeage of permanente make-up altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.

Als u lijdt aan één van de onderstaande gezondheidsklachten raadt de GGD u af om een cosmetische tatoeage of permanente make-up te laten aanbrengen.

 

 • diabetes
 • hemofilie
 • chronische huidziekte
 • contactallergie
 • immuunstoornis
 • hart- en vaatafwijkingen
 • bij het gebruik van antistollingsmiddelen
 • op plaatsen waar u plastische chirurgie of radiotherapie hebt ondergaan
 • op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op uw lichaam voordoen

 

Tijdens het aanbrengen van de tatoeage of permanente make-up mag u niet onder invloed van alcohol of drugs zijn. Ook indien u zwanger bent, wordt het aanbrengen van een cosmetische tatoeage of permanente make-up afgeraden. Zorg dat u goed uitgerust bent, goed hebt gegeten en breng de behandelaar op de hoogte van zaken waarvan u denkt dat deze belangrijk zijn (bijvoorbeeld medicijngebruik, allergieën, overgevoeligheidsreacties, onder behandeling zijn van een dermatoloog e.d).

Richtlijnen

In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permanente make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiënerichtlijnen opgesteld en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren 1 keer per twee jaar of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen.

 

NAZORGINSTRUCTIE VOOR COSMETISCHE TATOEAGES EN PERMANENTE MAKE-UP

De genezingstijd van een cosmetische tatoeage of permanente make-up bedraagt ongeveer een week. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de cosmetische tatoeage of permanente make-up absoluut noodzakelijk. Direct na het aanbrengen van de cosmetische tatoeage of permanente make-up is de getatoeëerde plek eventueel ingesmeerd met een verzachtende zalf of met een wondspray, een steriel kompres of een steriele zelfklevende transparante folie.

 

Als de tatoeagewond met een steriel kompres (niet doorzichtig) is afgedekt kunt u het kompres na enkele uren verwijderen en de wond behandelen zoals hieronder omschreven. De wondspray of zelfklevende transparante folie moet u laten zitten totdat de wond genezen is (drie tot zes dagen). U kunt met de wondspray en de folie gewoon douchen. De wondspray slijt er vanzelf af. Als er wondvocht onder de folie ontstaat kan de folie er eerder afvallen.

 

Behandel de tatoeagewond dan als volgt:

 • Raak de cosmetische tatoeage of permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen.
 • Was zo mogelijk de wond twee maal per dag met een milde ongeparfumeerde zeep totdat de wond geheel genezen is.
 • Dep de wond zo mogelijk na het wassen met een schone tissue voorzichtig droog.
 • Smeer de wond desgewenst (met schoon gewassen handen) in met de zalf die u van de behandelaar heeft meegekregen.
 • Gebruik geen andere zalf en laat de zalf ook niet door iemand anders gebruiken.
 • Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon® of Betadine® op de wond.
 • Draag geen pleisters of verband over de cosmetische tatoeage of permanente make-up.
 • Draag bij een cosmetische tatoeage geen strakke of vuile kleding op de wond.
 • Breng in geen geval cosmetica aan op de wond gedurende de genezing.
 • Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater).
 • Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.
 • Stel de getatoeëerde plek niet bloot aan de zon of zonnebank(ook niet met een zonnebrandmiddel). Gebruik ook na de genezingstijd op de cosmetische tatoeage of permanente make-up altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.
 • Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts.

toothwhitening_weblogo2

TANDEN BLEKEN zonder peroxide!

 

Wie wil er nou geen witten tanden? Tanden bleken is niet nieuw meer, maar het blijft een populaire behandeling. Een stralende witte glimlach geeft je tenslotte zelfvertrouwen en een frisse uitstraling. Er zit helaas veel verschil in de materialen welke hiervoor gebruikt worden, waardoor ook veel mensen bang of angstig worden voor het beschadigen van de tanden. Daarom geven wij een uitgebreide uitleg van ons tanden bleek systeem.

                            

Het proces van tanden bleken is simpel. De vergelijking kan gemaakt worden met een reinigende gezichtsbehandeling. Tanden hebben net als de huid poriën, hierin kan zich verkleuring ophopen. Verkleuring kan diverse oorzaken hebben zoals het drinken van koffie, thee en rode wijn maar ook roken en ouderdom. Zodra de bleekgel met de tanden in aanraking komt begint het bleekproces en zal de verkleuring op de tanden worden afgebroken.

Carrols Tour of Beauty heeft twee Tandenbleekmethodes welke ervoor zorgen dat vrijwel iedereen voor een behandeling in aanmerking komt, zelfs indien de tanden verschillende van kleur zijn. Wij kunnen de oorspronkelijk gekozen kleur van de tanden uiteraard niet lichter maken dan ze van origine zijn, aangezien het bleken zich beperkt tot het afbreken van op de tanden liggend vuil. Ook wel oppervlakte vuil genoemd. Indien men in het zicht liggende reparaties heeft zoals kronen, facings en/of inlay`s kan deze bleekmethode ook NIET toegepast worden, aangezien deze reparaties minder goed of bijna niet, mee zullen bleken en men daardoor kleur verschil zou kunnen krijgen.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur, afhankelijk of je methode 1 of 2 toepast. De behandelingen zijn geheel pijnloos en brengen geen schade aan. Als men na de eerste behandeling nog meer resultaat wil, dan kan de behandeling desgewenst na twee weken herhaald worden.

 

Tandartsen gebruiken bleekmiddel welke peroxide bevat, soms tot 6%. Het product wat wij gebruiken bevat geen peroxide wat vaak voor pijn en ongemak zorgt, maar is op basis van Sodium Perborate. Dit is een niet agressieve vorm van actieve zuurstof. Het tast het tandglazuur niet aan maar breekt het diepliggende vuil af en licht het gebit op. Verkleuring is nauwelijks te voorkomen doordat we onze tanden de gehele dag bloot stellen aan de factoren zoals koffie, sigaretten en rode wijn. Door deze zeer eenvoudige behandeling worden de tanden 3 tot 6 tinten lichter.

Aangezien wij geen tandarts zijn, bieden wij deze behandeling puur aan als een leuke extra beauty aanvulling. Onze bleekmethode behoud zijn effect ongeveer 6 tot 12 maanden. Daarna kan men zelf bepalen wanneer er weer een opfrisbehandeling gewenst is. Uiteraard is dit afhankelijk van de eet-, drink en rookgewoonten van de klant.

Meer informatie of een afspraak maken kan via ons afsprakenformulier of tel 06-55360414.

Er zijn veel verschillen verhalen over het wel of niet weg kunnen krijgen van striaé (ook wel stretch markings genoemd) en al even veel teleurstellingen. Striaé is een scheuring in het onderhuids bindweefsel en zit zo diep onderhuids, dat het helaas niet weg te laseren of weg te smeren is met allerlei crèmes (hoe duur ook). Voorheen dacht men vaak dat laseren de enige oplossing voor striaé was, maar hierin zien en horen wij veel tegenvallende resultaten. Met onze behandeling komen wij veel dieper in de huid (tot het bindweefsel) en pakken zo het gebied aan waar het probleem daadwerkelijk zit.

De lijnen worden na iedere behandeling smaller en verkleuren terug naar de oorspronkelijke kleur. Na 4 behandelingen worden de verandering ook (voor mensen die uw lichaam niet zo goed kennen als u zelf) goed met het blote waarneembaar. Na onze kuur van zes behandelingen is de striaé duidelijk zichtbaar verminderd of verdwenen. Dit is afhankelijk van hoe breed de lijnen zijn. Hoe breder de lijnen hoe meer behandelingen er nodig zullen zijn. De striae wordt dus niet ingekleurd maar vervaagt stapje voor stapje na elke behandeling. De resultaten op de foto’s spreken voor zich.

 

 

Afhankelijk van uw huid en eind resultaat kunt u indien gewenst hierna kiezen voor nogmaals een kuur of nog een aantal losse behandelingen. Dit is uiteraard afhankelijk van ieders eigen wens naar perfectie.

Wat is Striaé

Striae kenmerkt zich vaak door witte, rode of blauwe lijnen in de huid. Veel vrouwen, maar ook mannen worden geplaagd door deze ontsierende strepen. Het ontstaat vaak wanneer onderhuids bindweefsel uit elkaar getrokken wordt door snelle groei, zwangerschap of tijdens sporten wanneer de spieren zich te snel ontwikkelen. Heel veel mensen hebben er alles voor over om van hun striae af te komen, maar worden moedeloos van alle probeersels en tegenvallende resultaten. Carrols Tour of Beauty heeft ruime ervaring en biedt een snelle, effectieve en betaalbare behandelmethode om striaé te verwijderen.

Wij onderscheiden twee vormen van striaé: harde en zachte striaé. Harde striaé vindt u meestal op de benen, kuiten, op de buik onder de navel en op de billen. Zachte striae bevindt zich meestal rond de navel, in de zij en op de borsten. Beide soorten dienen verschillend te worden behandeld. Niet alleen de behandelmethode is verschillend, ook de preparaten waarmee wordt gewerkt, worden afgesteld op de aard van de striaé.

De behandeling

De behandeling is niet geheel pijnloos, maar is over het algemeen heel goed te doen. Iedere behandeling duurt 1 uur. Wij behandelen striaé altijd in kuurvorm (6 x 1 uur) omdat 1 enkele behandeling te weinig zichtbaar resultaat zal geven.

Afspraak maken

Wij bieden uiteenlopende beautybehandelingen en hebben klanten uit heel Nederland, aangezien dat wij gevestigd zijn in de Utrechtse Heuvelrug ligt onze beautysalon centraal in de omgeving Utrecht, Zeist, Driebergen, Doorn, de Bilt, Amersfoort, Leersum, Ede, Veenendaal, Nijkerk, Tiel. Wilt u striaé laten behandelen? Neem dan contact met ons op.

Maak verleden tijd van uw striaé en laat uw striaé behandelen door de experts van Carrols Tour of Beauty. Bel of stuur ons een mail via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Behandeling Prijzen
1 losse behandeling (1 uur) €   100,00
1 kuur bestaat uit 6 behandelingen (1 uur per behandeling) €   500,00

Zo kunt u `s zomers weer strak en zelfverzekerd in uw badpak of bikini!

Meso-lift

   Prijzen
Bovenlip rimpels €      75,00
Frons rimpels tussen de ogen/bovenkant neus €      75,00
Diepe neusplooi (marionette lijnen) €    175,00
Afhangende mondhoeken €      90,00
 Kin (pokdalig/opvulling)  €     75,00
Wallen lijn €     70,00
Frons rimpels voorhoofd (horizontaal) €    125,00
Kraaienpootjes / lijnen rond de ogen €    125,00

Voor behandelingen, die niet in de prijslijst voorkomen, graag even telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Het aantal gewenste behandelingen kunt u per behandeling aangeven en is afhankelijk van het gewenste te behalen resultaat. Hoe meer behandelingen, hoe beter het resultaat zal zijn…

Prijzen
1 losse behandeling (1 uur) €    75,00
1 kuur bestaat uit 6 behandelingen (1 uur per behandeling) €  450,00
Prijzen zijn inclusief BTW

 

Om STRIAE effectief te kunnen behandelen zijn meerdere behandelingen nodig. Dit komt omdat het onderhuidse scheuringen zijn, welke zonder chirurgische ingreep door ons behandeld worden. Het verdwijnt dus niet in 1 keer,  maar zal geleidelijk aan verminderen en uiteindelijk écht verdwijnen.

Daarom bieden wij u een kuur van 6 behandelingen aan, met tussenpozen van twee tot vier weken. Aangezien het resultaat mede afhankelijk is van de samenstelling van de huid, reactie op de behandeling en de breedte van de lijnen, zullen wij tussentijds steeds de voortgang met u bekijken en bespreken.

In de praktijk ziet men namelijk ongeveer pas na de 3e behandeling duidelijk zichtbaar resultaat. Ondanks dat de striae na iedere behandeling geleidelijk aan minder wordt, valt na ongeveer de 3e keer duidelijk op dat er een verandering in de striaé lijnen gaande is. Om deze reden heeft het dus geen zin om 1 enkele losse behandeling te nemen om zo het resultaat uit te testen, buiten dat dat alleen teleurstelling op zal leveren en het is zonde van uw tijd en geld. Losse behandelingen zijn wel aan te raden als aanvulling na een kuur, om zo het eind resultaat eventueel nog extra gericht en plaatselijk te perfectioneren.

Indien de Striae verminderd en/of verdwenen is, zal deze op de behandelde plaatsen ook niet meer terug komen.

 

pin logo

Permanente make-up

Prijzen
Eyeliner onder smal € 120,00
Eyeliner boven smal € 140,00
Eyeliner boven breed € 160,00
Eyeliner boven & onder € 200,00
Eyeliner boven breed & onder € 220,00
Wenkbrauwen 3D hairstrokes micro of nano techniek, incl. 1 nabehandeling € 220,00
Wenkbrauwen 3D hairstrokes microblading/mesjestechniek incl. 2 nabehandeling € 250,00
Jaarlijks uw PMU bij laten werken, indien door ons gezet!
Touch-up Eyeliner onder OF boven, binnen 24 maanden €   75,00
Touch-up Eyeliner onder & boven, binnen 24 maanden € 125,00
Touch-up Wenkbrauwen 3D naald/microblading, binnen 14 maanden € 100,00
PMU bij laten werken, gezet door collega pigmentiste
Touch-up Eyeliner boven OF onder € 100,00
Touch-up Eyeliner onder & boven € 150,00
Touch-up Wenkbauwen 3D naald/microblading € 150,00

Opfris behandelingen bestaan uit 1 behandeling. Alle overige behandelingen zijn inclusief 2e nabehandeling.

 

Striaé vervagen en verwijderen

Om de foto`s te vergroten..klikt u op de foto naar keuze.

 

Na iedere behandeling ziet u zelf het verschil!

Voor optimaal resultaat om “gemiddelde striae” mooi vervaagd en in sommige gevallen zelfs helemaal weg te kunnen krijgen, zullen er doorgaans meerdere behandelingen nodig zijn. Daarom adviseren wij meerdere behandelingen in de vorm van een kuur. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen van 1 uur of uit 3 behandelingen van 2 uur. Dit omdat uit ervaring blijkt, dat juist door het herhalen van de behandelingen maximaal resultaat behaald wordt.

.
Mocht u op meerdere plaatsen op het lichaam striaé hebben, dan is dat geen probleem. ‘Wij proberen zoveel mogelijk striaé tegelijk te behandelen binnen de behandeling van 1 uur. Indien niet alle striaé in 1 behandeling meegenomen kan worden, is het aan te raden voor de 2 uur durende kuur te kiezen.

 

‘s Zomers wilt u graag strak en zonder striae in uw badpak of bikini paraderen. Heeft u last van striae en wilt u dit graag laten behandelen, dan bent u bij Carrols Tour of Beauty aan het juiste adres. Wij behandelen striae op een effectieve wijze. Wilt u meer weten over striae? Lees hier meer informatie.

Striae behandelen
Striae zijn dunne streepjes die zich vaak op uw benen, buik of borsten bevinden. Het ontstaat vaak wanneer onderhuids bindweefsel uit elkaar wordt getrokken door snelle groei door bijvoorbeeld een zwangerschap of wanneer spieren zich te snel ontwikkelen. Carrols Tour of Beauty heeft ruime ervaring en biedt effectieve behandelmethodes om striae te bestrijden.

Waarom striae laten behandelen door Carrols Tour of Beauty?

> Professionaliteit en persoonlijke aandacht staat op nummer 1;
> Ontspanning en rust wordt gecombineerd met schoonheid en hygiëne;
Wij bieden uiteenlopende beautybehandelingen en hebben klanten uit heel Nederland, aangezien dat wij gevestigd zijn in de Utrechtse Heuvelrug ligt onze beautysalon centraal in de omgeving Utrecht, Zeist, Driebergen, de Bilt, Amersfoort, Leersum, Ede,Veenendaal, Nijkerk, Tiel.
Wilt u striae laten behandelen? Neem dan contact met ons op.
Maak verleden tijd van uw striae en laat uw striae behandelen door de experts van Carrols Tour of Beauty. Bel 06-55 360 414 of stuur een e-mail naar info(@)carrolstourofbeauty.nl. Zo kunt u ’s zomers weer strak en zelfverzekerd in uw badpak of bikini!

[katb_testimonial group=”all” number=”all” by=”random” id=”” rotate=”no” layout=”1″ schema=”no”]

Vetcellen bevriezen met de Cryolipolyse

Het lichaam is opgebouwd uit miljarden vetcellen. Op het moment dat het lichaam volgroeid is, stopt de aanmaak van nieuwe cellen, ze kunnen alleen nog maar groter worden. Met cryolipolyse wordt de gehele vetcel verwijderd door middel van koude. Bij andere afslankmethoden wordt de vetcel weliswaar geleegd maar blijft het omhulsel bestaan. De cel kan zich dan vervolgens weer vullen.

Bij elke cryolipolyse behandeling wordt er een laagje vetcellen verwijderd. Het bevriezen van vetcellen is gebaseerd op de cryolipolyse techniek die op de Harvard Universiteit in de U.S.A is ontwikkeld. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandeling met de Cryo21 is zo goed als pijnloos en er zijn nagenoeg geen bijwerkingen. Het behandelde gebied kan nog een paar dagen beurs aanvoelen.

Door kou toe te passen kristalliseren de vetcellen. De behandelkop wordt maximaal – 10 graden. De temperatuur van de huid gaat in een minimum tijd van 34 gr C naar/+ 4 gr C zonder het creëren van een koudegevoel. Het gekristalliseerde vet wordt tot 2 weken na de behandeling op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Cryotherapie brengt geen schade aan, aan de omliggende weefsels. Het bevriezen van vetcellen is dus een zeer VEILIGE behandeling en heeft bovendien veel voordelen ten opzichte van andere behandelingen tegen vet.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Het lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste vetlaag zit dicht op de spieren en kun je aanpakken door voldoende te bewegen en een gezonde voedings- en leefstijl. Natuurlijk heeft het lichaam ook vet nodig voor isolatie, voeding, vitamines, energie en bescherming. De laag vet die net onder de huid zit is een hardnekkige vetlaag, deze vetlaag wordt niet of nauwelijks doorbloed. Hierdoor is het moeilijker deze vetlaag aan te pakken en heeft gezonde voeding en sporten hier weinig effect op. En vaak wil je niet méér afvallen. Vandaar dat mensen die gezond bezig zijn, vaak niet van die laatste vetlaag afkomen. Voor deze mensen is het bevriezen van de vetcellen echt een uitkomst!

 

her-modelleren van het lichaam met cryolipolyse

 

 

.

 

 

 

 

.

 

Voor wie is de cryolipolyse NIET geschikt?

Cryolipolyse is niet geschikt voor personen met overgewicht of obesitas. Vetcellen kunnen 70 keer in omvang toenemen. Vetcellen zijn bij mensen met overgewicht veel meer met vet gevuld dan bij iemand die een gezond gewicht heeft. De goed gevulde vetcellen kunnen niet door afkoeling vernietigd worden. Deze vetcel is gewoonweg te groot om te kristalliseren.

 

De cryolipolyse is ook niet geschikt in de volgende situaties:

 • Voor personen met obesitas (BMI boven de 30).
 • Om gewicht te verliezen.
 • Voor personen die erg schommelen in gewicht.
 • Voor personen met hartkwalen.
 • Bij huidaandoeningen en ontstekingen op het te behandelen gebied.
 • Tijdens zwangerschap.
 • Indien epilepsie of andere ernstige ziekten.

 

Is cellulite te behandelen met cryolipolyse?

Cellulite is zeker te behandelen met de Cryolipolyse. In tegenstelling tot het bevriezen van vet moet na het behandelen van Cellulite, de behandeling bijgehouden worden voor een mooi resultaat. Na de kuur van 8 behandelingen kan de cellulite na behandeld worden om de 4 tot 6 weken.

Gezond eten, voldoende beweging en het gewicht min of meer stabiel houden blijft erg belangrijk voor een mooie gladde en stevige huid. Te weinig beweging draagt bij aan cellulite. Een goede doorbloeding is belangrijk voor de huid.

 

Heeft de cryolipolyse invloed op het cholesterol?

Cholesterol is onmisbaar in het menselijk lichaam. Het is een belangrijke grondstof voor onze hormonen en de cellen in ons lichaam. Het meeste cholesterol maakt de lever aan. Een ander deel komt uit voeding, wordt opgenomen door de darmen, opgenomen in het bloed en vervolgens naar de lever vervoerd. Het komt daarna in de bloedbaan terecht bij de lichaamscellen waar het dient als bouwstof. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het bevriezen van vetcellen met de cryolipolyse techniek het cholesterol niet verhoogt. Aangetoond is dat er geen verandering in het cholesterolgehalte waarneembaar is na cryolipolyse behandelingen. Het bevriezen van vetcellen is dan ook niet geschikt om cholesterol in het lichaam te verlagen.

 

Komt het vet weer terug na een cryotherapie?

Nee, de vetcellen die opgelost zijn kunnen niet meer gevuld worden. De overgebleven cellen natuurlijk wel. Het is daarom van belang om er een gezonde levensstijl op na te houden. Eet bewust, eet gezond en met mate en zorg voor voldoende beweging. Je kunt hierbij eventueel hulp zoeken bij een bewegingscoach of een diëtist.

 

Onderstaande zones zijn goed te behandelen met de cryotherapie

 • Benen, heupen, zadeltassen
 • Billen
 • Buik, taille, lovehandles, zwembandjes
 • Rug
 • Onderkin
 • Cellulite
 • Mannenborst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Op zacht vet bereiken we het beste resultaat.

Wordt de huid slap als ik de centimeters kwijt ben?

Nee, de huid wordt niet slap. De behandeling vindt gemiddeld 8 keer plaats. Elke keer wordt er een klein laagje vet weggehaald waardoor de huid zijn elasticiteit behoudt. Daarbij worden door de kou de fibroblasten in de huid gestimuleerd tot aanmaak van collageen, wat weer bijdraagt aan een steviger huid. Daarom zijn de bovenarmen en het gelaat ook zeer goed te behandelen met de cryo21!

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen.

 

 

Prijzen zijn voor behandeling op het lichaam.

Voor behandeling van de KIN ga naar de tab CRYO21 gezichtsbehandelingen

Prijzen
Proefbehandeling Cryo21

Om u ook kennis te laten maken met cryolipolyse kunt u een proefbehandeling boeken voor slechts € 50,- (i.p.v. de regulier €100,-) . Aan de hand van deze proefbehandeling volgt een adviesgesprek waarin wordt besproken of de Cryo21 ook voor u het gewenste resultaat zal opleveren.

 

€      50,00
Cryo21 vetcel bevriezing KUUR 6 behandelingen

Een complete cryolipolyse kuur bestaat uit 6 behandelingen. Mocht u na de proefbehandeling een cryolipolyse kuur inplannen dan krijgt 1 behandeling GRATIS.

En rekent u deze gelijk af, dan krijgt u ook de proefbehandeling nog eens extra kado.                      Dat zijn dus  8 behandelingen voor de prijs van 6.


Cryo21 vetcel bevriezing KUUR 10 behandelingen

Een complete cryolipolyse kuur bestaat uit 10 behandelingen. Mocht u na de proefbehandeling een cryolipolyse kuur inplannen dan krijgt 2 behandelingen GRATIS.

En rekent u deze gelijk af, dan krijgt u ook de proefbehandeling nog eens extra kado.                      Dat zijn dus  13 behandelingen voor de prijs van 10.

 

€   600,00

 

 

 

 

€   900,00

 

 

 

 

 

 Eventueel is betaling in 2 termijnen ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is dé manier om uw eyeliner of wenkbrauwen altijd perfect in vorm te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Ieder moment van de dag een verzorgd uiterlijk. Of het nu s’morgens vroeg of s’avonds laat is. En de doorgelopen eyeliner zo tegen het eind van de middag of wenkbrauwen die spontaan verdwenen lijken te zijn na een heerlijk dagje sauna of zwemmen, behoren met permanente make-up tot het verleden.

Permanente make-up is daarnaast een ideale oplossing voor mensen die allergisch of gevoelig zijn voor de bestanddelen van normale make-up. Ten slotte zorgt permanente make-up op de wenkbrauwen voor een verbetering van de gezichtsuitdrukking bij mensen die, door bijvoorbeeld medicijn gebruik, chemo of veelvuldig epileren, geen wenkbrauwen meer hebben.

 

Met permanente make-up kunt u huilen van het lachen en weer echt ontspannen de sauna in zonder dat er ook maar iets veranderd aan uw make-up.

Permanent mooi, een absolute uitkomst voor iedere vrouw!

 

 

 

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, dat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanente make-up is een vak apart, waarvoor een gedegen opleiding is vereist. Naast onze opleiding werken wij met de allernieuwste apparatuur. Hiermee kan uitermate nauwkeurig worden gewerkt. De pigmenten die wij gebruiken zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood, grijs of blauw.

 

De wenkbrauw behandeling

Bij wenkbrauwen zijn twee methodes mogelijk:

 • de traditionele methode met de machine en super dunne micro- of nano naald.
 • de microblading techniek met een flinterdun mesje waarbij we bij benadering heel dicht bij de echte haar kunnen komen.

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen heeft, kan met de methode van Carrols Tour of Beauty haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit “nagenoeg onzichtbaar” hersteld worden. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van hairstrokes middels de microblading techniek.

Bij het aanbrengen van de permanente make-up wenkbrauw beginnen we met het meten en voortekenen van de wenkbrauw met potlood, waarna de kleur in overleg bepaald wordt. Wanneer u volledig tevreden bent met het getekende resultaat, gaan wij de wenkbrauwen zetten. Wij werken met de allernieuwste techniek en zijn in het bezit van de Paramedical pen, waarmee de naalden op één tiende millimeter nauwkeurig ingesteld kunnen worden. Het aanbrengen van deze kleurpigmenten is ondanks alle verhalen helaas niet geheel pijnloos. Dit verschilt per persoon, maar de behandeling is in het algemeen goed te verdragen voor iedereen.

 

Vindt u het vervelend zonder make-up de deur uit te gaan, maar ontbreekt het s’morgens toch vaak aan tijd? Dan is permanente make-up de ogen de oplossing voor u!

 

U kunt zowel op het boven als op het onder ooglid een eyeliner aan laten brengen zodat u voor ieder moment van de dag een sprekende oogopslag heeft! Tijdens het zetten van een eyeliner wordt er tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht met een mooi eindresultaat tot gevolg.

 

Altijd mooie ogen. Ook voor lens dragers is

permanente make-up een uitkomst!

Aantal behandelingen

Voor het beste eindresultaat van een permanente make-up behandeling moet u rekening houden met 2 behandelingen. Tijdens de eerste behandeling worden de kleurpigmenten in de huid aangebracht. Een tweede behandeling vindt, ongeveer twee tot vier weken na de eerste behandeling plaats om, de make-up netjes bij te werken en eventuele plekjes, die niet goed gepakt hebben, nog een keer te behandelen.

 

Nabehandeling

Na de eerste behandeling krijgt u van ons een zalf mee waarmee de huid gedurende de eerste week verzorgd dient te worden. Deze zalf voorkomt onnodig extra korstvorming. Ondanks de zalf is het mogelijk dat de huid (licht) opzwelt en trekkerig aanvoelt.

 

Houdbaarheid van de make-up

Aangezien de huid zich continu vernieuwd, zal de aangebrachte permanente make-up geleidelijk weer vervagen. De snelheid van dit vervagingsproces is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het huidtype en de mate van zonlicht waaraan de huid wordt blootgesteld. De gemiddelde duur dat de permanente make-up mooi blijft ligt gemiddeld tussen de 1 en 5 jaar. Dit is afhankelijk van uw huidtype en is per persoon verschillend. Daarnaast verdwijnt de permanente make-up uiteraard niet van de een op de andere dag, maar zult u zien dat deze steeds meer vervaagd. Na de behandeling is het sowieso aan te raden gedurende 2 weken niet te zonnebaden of een zonnebank te nemen.

 

Semi-permanente wimperverf 100% waterproof met mYScara!

 

Met mYScara heeft u 2 à 3 weken stralend zwarte wimpers met de look van mascara.

mYScara is een semi-permanente wimpercoating die 2 tot 3 weken perfect blijft zitten, dus ook tijdens het douchen, zwemmen, saunabezoek en vakanties. Deze revolutionaire wimpercoating geeft extra volume, creëert prachtig zwarte wimpers en heeft als grote voordeel dat elke dag uw mascara aanbrengen niet meer nodig is!

mYScara, de revolutie van mascara is door Beauty Finder leden uitgeroepen tot één van de beste nieuwe schoonheidsbehandelingen ter wereld.

Onderga een professionele wimperbehandeling bij Carrols Tour of Beauty en ervaar het gemak van semi-permanente wimpercoating!

Behandeling Prijzen
Semi-permanente mascara boven EN onder € 35,00
Semi-permanente mascara boven OF onder € 20,00

Blijft 2 tot 3 weken zitten, ideaal voor bijvoorbeeld tijdens de vakantie.

Striae nu écht laten verwijderen met revolutionaire nieuwe techniek!

Wij behandelen met een speciale techniek, waarmee striae eindelijk écht behandeld kan worden. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat de striae na elke behandeling steeds minder wordt. Indien men het eigen lichaam goed kent, zal men na 2 behandelingen met het blote oog al zichtbaar verbetering zien. “Andere” gaan dit vaak na 4 behandelingen met het blote oog zien. Afhankelijk van de breedte van de striaé lijnen, zullen deze ook verdwijnen. Dus hoe smaller de lijnen zijn, hoe sneller ze zullen verdwijnen. De resultaten op de foto’s spreken voor zich.

Striae-arm_voor

Voor
(klik op afbeelding voor grotere weergave)

Striae-arm_na

Na vierde behandeling
(klik op afbeelding voor grotere weergave)

Met onze techniek maken wij gebruik van het Permanent Make-up apparaat en de fractional needles. Voorheen dacht men vaak dat laseren de enige oplossing voor striaé was, maar hierin zien en horen wij tegenvallende resultaten. Met onze behandeling komen wij veel dieper in de huid (tot het bindweefsel) en pakken zo het gebied aan waar het probleem daadwerkelijk zit. De striae wordt dus niet ingekleurd maar vervaagt stapje voor stapje met elke behandeling. Om tot een goed resultaat te komen, zijn er dus meerdere behandelingen nodig. Vandaar dat wij striaé behandelen in kuur vorm (minimaal 6 behandelingen). 1 enkele behandeling zal geen of weinig zichtbaar resultaat geven en is dan ook zonde van uw geld en tijd.

Wat is striae?

Striae kenmerkt zich vaak door witte, rode of blauwe lijnen in de huid. Veel vrouwen, maar ook mannen worden geplaagd door deze ontsierende strepen. De striae is meestal ontstaan doordat de huid te snel is uitgerekt. Dit kan het gevolg zijn van snelle groei in de pubertijd maar ook zwangerschap en sporten zijn bekende oorzaken. Heel veel mensen hebben er alles voor over om van hun striae af te komen, maar worden moedeloos van alle probeersels en tegenvallende resultaten hierna. Wij bieden met deze speciale techniek een snelle, doeltreffende en toch betaalbare oplossing.

Striae-been_voor

Voor

Striae-been_na

Na


Twee soorten striae

Wij onderscheiden twee vormen van striaé: harde en zachte striaé. Harde striaé vindt u meestal op de benen, kuiten, op de buik onder de navel en op de billen. Zachte striae bevindt zich meestal rond de navel, in de zij en op de borsten. Beide soorten dienen verschillend te worden behandeld. Niet alleen de behandelmethode is verschillend, ook de preparaten waarmee wordt gewerkt, worden afgesteld op de aard van de striae.

Vragen?

Wilt u meer informatie of hebt u specifieke vragen, bijvoorbeeld of de behandeling ook geschikt is voor u? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Opvullen van alle soorten rimpels in het gezicht met hyaluronzuur

Unieke methode, verbluffend resultaat!

Carrols Tour of Beauty werkt als één van de weinigen beautysalons met de speciale meso-gun, die in staat is om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit speciale hyaluron is farmaceutisch erkend, volkomen veilig en 100% afbreekbaar.

De vraag naar deze behandelmethode groeit, het vult de lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. Het apparaat is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaalt hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Te veel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Daarnaast is een groot voordeel dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is. Een behandeling is eenvoudig, zeer effectief en duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. U ziet gelijk na de behandeling al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig na 1 behandeling. Ook een combi behandeling Meso-therapie/fractional needling is bij ons mogelijk. Zo kunt u alle storende lijntjes en rimpels, diep en minder diep in 1 behandeling laten combineren.

Fillers zijn ruwweg in twee grote groepen te verdelen: de afbreekbare en de niet-afbreekbare. Het voordeel van het niet-afbreekbare product is natuurlijk dat het een langdurige oplossing is en daarmee relatief goedkoop. Nadeel is weer dat als het resultaat tegenvalt het product niet of slecht met moeite te verwijderen is. De afbreekbare producten behouden hun effect gemiddeld 6-12 maanden, de behandeling moet daarna weer worden herhaald.

Afbreekbaar zijn:

 • collageen
 • hyaluronzuur

Niet afbreekbaar zijn:

 • Polymethyl-methacrylaat
 • Hydrofiel polyacrylamide

 

Hyaluronzuur is een stof die in ons lichaam wordt geproduceerd. Het is een glucose bouwsteen. Bouwstenen in ons lichaam zorgen voor opbouw en herstel. Hoe ouder mensen worden, hoe minder hyaluronzuur er aangemaakt wordt in het lichaam. Dit kan op termijn diverse problemen geven. Gewrichtsproblemen, problemen met het kraakbeen, bindweefsel, epitheelweefsel, zenuwweefsel, maar ook problemen met de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid niet kan uitdrogen. Als er te weinig hyaluronzuur in de huid aanwezig is zal er sprake zijn van veroudering. Rimpelvorming en verlies van glans komen dan opzetten. Dankzij hyaluronzuur is er echter wat te doen aan deze problemen. Wij behandelen alleen met hyaluronzuur, dit omdat daarmee heel goede resultaten te bereiken zijn en het volledig afbreekbaar is.

 

Een klein beetje extra volume kan veel verschil maken.

Dat is de schoonheid van de meso-lift!

style=”text-align: center;”>

Afhankelijk van uw huidconditie en diepte van de rimpel wordt aangeraden deze meso-lift behandeling bij aanvang meerdere keren te herhalen met tussenpozen van  +/-4 weken, hierdoor ontstaat een stapel effect. Indien het gewenste resultaat bereikt is, kan worden volstaan met het bijhouden van de rimpel(s) door de behandeling om de 6  à 12 maanden nogmaals te herhalen.

Tijdens de eerste afspraak zal in overleg met u, besproken worden hoeveel behandelingen er eventueel gewenst zijn en wanneer een vervolg behandeling plaats kan vinden. Na het injecteren is er meestal sprake van een lichte roodheid en soms een kleine zwelling op de injectieplaats. Deze trekt meestal binnen 48 uur weg.

OPLEIDINGEN / CURSUSSEN

OPLEIDINGEN/CURSUSSEN

Bent u op zoek naar een opleiding nagelstyliste. Of wilt u zich als nagelstyliste verder specialiseren of uw kennis verbreden? Carrols Tour of Beauty biedt u een met zorg geselecteerd aanbod aan opleidingen op nagel gebied. Wij hechten grote waarde aan een professionele opleiding. Met onze opleiding(en) leert u de basis voor een kwaliteitsberoep.

 

 

Opleidingen en trainingen worden altijd gegeven in groepsverband,  minimaal 2 en maximaal 4 cursisten per cursus. Uiteraard ontvangt u van ons na deelname aan de cursus, een certificaat waarmee u direct aan de slag kunt met een eigen nagelstudio.

Mocht u aanvullende informatie wensen of vragen hebben aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag. Bij voorkeur per sms, whats app of mail. Voor beschikbare startdata en lestijden kunt u vrijblijvend een bericht sturen, aangezien de startdata wisselend zijn en wij u op deze manier snel in kunnen laten stromen.

Indien gewenst, kunnen wij u starterspakketten leveren, deze zijn per cursus speciaal ingericht voor de opleiding van uw keuze en zullen gereed staan bij aanvang van de cursus. Het starterspakket is niet verplicht, maar helpt u om thuis direct aan de slag te kunnen gaan met oefenen. Tijdens de opleiding maakt u gebruik van onze materialen.

Huidige cursussen:                                    

Nagelstyliste All-Round            

Nagelstyliste Gel          

Nagelstyliste Acryl

 

Nagelstyliste is één van de snelst groeiende beroepen binnen de uiterlijke verzorging. Mooie nagels zijn de finishing touche van verzorging handen. Nagels zijn allang geen ondergeschoven kindje meer en de moderne vrouw is veel meer dan vroeger met haar uiterlijk bezig. De vraag naar mooie nagels zowel natuurlijke als kunstnagels blijft toenemen en hierdoor ook de behoefte aan  professionele nagelstylisten. Nagelstyling, een beroep met toekomst, uw beroep met toekomst!!

Wij heten u dan ook graag, van harte welkom!

 

Heeft u storende grove poriën, een pokdalige huid, pigmentvlekken of wilt u uw gezicht in het algemeen wat    gladder, stralender en/of egaler?

Dan is microneedling met de dermapen de meest effectieve manier om huidverbetering in het gezicht te bewerkstelligen. Maar ook voor een zeer effectieve boost van een doffe, vale of vermoeide huid is dit een zeer geschikte behandeling.

 

 

Uiteraard zal het resultaat afhankelijk zijn van het aantal behandelingen en de mate waarin de poriën of pokdaligheid aanwezig is, maar na iedere behandeling zal u verbetering zien en het mooie is dat deze behandeling na 2/3 weken weer herhaald kan worden zo vaak als u zelf wilt.

Houdt er wel rekening mee dat de huid 12 tot 24 uur na de behandeling rood zal zijn en daarna iets kan vervellen.

 

Resultaat na 2 behandelingen

 

Gezichtsbehandelingen

Prijzen
Basis gezichtsbehandeling

 • Gezichtsreiniging
 • Fruitzuurpeeling
 • Firm lifting mask
 • Heerlijke dag/nacht verzorging
€    50,00
Cryo/Biolift ANTI-AGING + basis gezichtsbehandeling

 • Basis gezichtsbehandeling
 • Cryo verstevigingsprogramma
 • Kuur 8 behandelingen
 • 1/2 Kuur 4 behandelingen
 • Losse behandeling
 

€     81,25
€     93,75
€   650,00
€   375,00
€   110,00

Cryo/Acné fractional needling

 • Gezichtsreiniging
 • Fractional Needling
 • Cryo acné programma
 • Kuur 6 behandelingen
 • 1/2 kuur 3 behandelingen
 • Losse behandeling
 

€   108,33
€   116,66
€   129,50
€   650,00
€   350,00

Cryo-/Mesotherapie met hyaluron 50/50

 • Gezichtsreiniging
 • Meso therapie met hyaluron 50%
 • Cryo verstevigings programma 50%
 • Kuur 6 behandelingen
 • 1/2 kuur 3 behandeling
 • Losse behandeling
 

€   108,33
€   116,66
€   129,50
€   650,00
€   350,00

Cryo/Wallen + basis gezichtsbehandeling

 • Basis gezichtsbehandeling
 • Cryo wallen programma
 • Kuur 8 behandelingen
 • 1/2 kuur 4 behandeling
 • Losse behandeling
 

€    75,00
€    87,50
€  600,00
€  350,00
€  100,00

Cryo/Onderkin + basis gezichtsbehandeling

 • Basis gezichtsbehandeling
 • Onderkin vet/versteviging programma
 • Kuur 8 behandelingen
 • 1/2 kuur 4 behandelingen
 • Losse behandeling
 

€    75,00
€    87,50
€  600,00
€  350,00
€  100,00

Cryo/Couperose + basis gezichtsbehandeling

 • Basis gezichtsbehandeling
 • Cryo couperose programma
 • Kuur 8 behandelingen
 • 1/2 kuur 4 behandelingen
 • Losse behandeling
 

€    75,00
€    87,50
€  600,00
€  350,00
€  100,00

OVERIGE (ook te combineren met bovenstaande behandelingen)
Epileren:
Wenkbrauwen €    10,00
Bovenlip €    10,00
Wenkbrauwen + bovenlip €    20,00
Verven:
Wenkbrauwen €    15,00
Wimpers €    15,00
Wenkbrauwen + wimpers €    20,00
Epileren + verven:
Wenkbrauwen verven + epileren wenkbrauwen of bovenlip €   20,00

 

Donkere kringen/vlekken onder ogen verwijderen

 

Meso whitening staat voor het verwijderen van donkere kringen onder de ogen en vlekkerige verkleuringen op het gezicht of handen. NIET te verwarren met pigmenteren of wit maken van de huid.

Vooral donkere kringen onder de ogen kunnen als zeer storend ervaren worden. Bij onze behandeling wordt er dus absoluut géén pigment gebruikt, aangezien dat ten strengste af te raden is als camouflage in het gezicht.

Wij behandelen de huid met een kleurloze vloeistof waarna de verkleuring zelf uit uw huid zal verdwijnen. Deze behandeling is geheel pijnloos, veilig en snel en u loopt geen risico op rare kleurverschillen na het zonnen.

Wij zijn momenteel nog bezig met het maken van “eigen” foto’s, deze volgen z.s.m.

 

Afhankelijk van hoe donker de verkleuring, zal in overleg het aantal behandelingen besproken worden. Wel ziet u na iedere behandeling resultaat.

 

 

Prijzen
Nieuw set wimperextentions* €   50,00
Opvullen na 1 week €   10,00
Opvullen na 2 weken €   20,00
Opvullen na 3 weken €   30,00
Verwijderen wimperextentions €   15,00
* Na 4 weken wordt een nieuw set berekend.

 

Cursus wimper extentions:

Het plaatsen van wimpers met de one by one techniek.

Wilde u altijd al iets voor u zelf willen doen? Dan kan dat nu met de cursus wimper extentions van Carrols Tour of Beauty!!

Tijdens deze cursus leren wij u een nieuw set wimpers zetten met alle benodigde technieken. En na twee weken komt u terug en leren wij u hoe u dezelfde wimpers ook weer op kunt vullen en bijwerken. De materialen welke u nodig heeft tijdens de cursus worden door ons verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen. Na het doorlopen van de cursus ontvangt u van ons een certificaat waarmee u verder thuis aan de slag kunt.

Wij starten in overleg met u, dus bij interesse kunt u contact met ons opnemen via tel, whats app 06-55360414 of per mail: info@carrolstourofbeauty.nl

eyelashextantions

Voordelen wimper Extensions:

 • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.
 • Maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig.
 • Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten …op/bijvullen, hierdoor heeft u altijd mooie wimpers.
 • Bestand tegen water, licht, zon & zee.
 • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie.
 • Niet schadelijk voor de eigen wimpers.
 • Praktisch gewichtloos.

 

Cursus wimper extentions one by one Prijzen
2 dagdelen verdeeld over 2 weken €   175,00
1e les: opzetten en plaatsen van een nieuw set (one by one techniek)

2e les: opvullen van hetzelfde model (one by one techniek)

 

Startdata in overleg, neem contact op met 06-55360414
Tijdens de cursus maak je gebruik van ons lesmateriaal.
Wij zorgen voor koffie, thee of frisdrank en iets lekkers in de pauze.