Prijslijst striae verwijderen

Prijzen
1 losse behandeling (1 uur) €    75,00
1 kuur bestaat uit 6 behandelingen (1 uur per behandeling) €  450,00
Prijzen zijn inclusief BTW

 

Om STRIAE effectief te kunnen behandelen zijn meerdere behandelingen nodig. Dit komt omdat het onderhuidse scheuringen zijn, welke zonder chirurgische ingreep door ons behandeld worden. Het verdwijnt dus niet in 1 keer,  maar zal geleidelijk aan verminderen en uiteindelijk écht verdwijnen.

Daarom bieden wij u een kuur van 6 behandelingen aan, met tussenpozen van twee tot vier weken. Aangezien het resultaat mede afhankelijk is van de samenstelling van de huid, reactie op de behandeling en de breedte van de lijnen, zullen wij tussentijds steeds de voortgang met u bekijken en bespreken.

In de praktijk ziet men namelijk ongeveer pas na de 3e behandeling duidelijk zichtbaar resultaat. Ondanks dat de striae na iedere behandeling geleidelijk aan minder wordt, valt na ongeveer de 3e keer duidelijk op dat er een verandering in de striaé lijnen gaande is. Om deze reden heeft het dus geen zin om 1 enkele losse behandeling te nemen om zo het resultaat uit te testen, buiten dat dat alleen teleurstelling op zal leveren en het is zonde van uw tijd en geld. Losse behandelingen zijn wel aan te raden als aanvulling na een kuur, om zo het eind resultaat eventueel nog extra gericht en plaatselijk te perfectioneren.

Indien de Striae verminderd en/of verdwenen is, zal deze op de behandelde plaatsen ook niet meer terug komen.

 

pin logo