CRYO21 VETCEL BEVRIEZEN

CRYOLIPOLYSE

Vetcellen bevriezen met de Cryolipolyse

Het lichaam is opgebouwd uit miljarden vetcellen. Op het moment dat het lichaam volgroeid is, stopt de aanmaak van nieuwe cellen, ze kunnen alleen nog maar groter worden. Met cryolipolyse wordt de gehele vetcel verwijderd door middel van koude. Bij andere afslankmethoden wordt de vetcel weliswaar geleegd maar blijft het omhulsel bestaan. De cel kan zich dan vervolgens weer vullen.

Bij elke cryolipolyse behandeling wordt er een laagje vetcellen verwijderd. Het bevriezen van vetcellen is gebaseerd op de cryolipolyse techniek die op de Harvard Universiteit in de U.S.A is ontwikkeld. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandeling met de Cryo21 is zo goed als pijnloos en er zijn nagenoeg geen bijwerkingen. Het behandelde gebied kan nog een paar dagen beurs aanvoelen.

Door kou toe te passen kristalliseren de vetcellen. De behandelkop wordt maximaal – 10 graden. De temperatuur van de huid gaat in een minimum tijd van 34 gr C naar/+ 4 gr C zonder het creëren van een koudegevoel. Het gekristalliseerde vet wordt tot 2 weken na de behandeling op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Cryotherapie brengt geen schade aan, aan de omliggende weefsels. Het bevriezen van vetcellen is dus een zeer VEILIGE behandeling en heeft bovendien veel voordelen ten opzichte van andere behandelingen tegen vet.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Het lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste vetlaag zit dicht op de spieren en kun je aanpakken door voldoende te bewegen en een gezonde voedings- en leefstijl. Natuurlijk heeft het lichaam ook vet nodig voor isolatie, voeding, vitamines, energie en bescherming. De laag vet die net onder de huid zit is een hardnekkige vetlaag, deze vetlaag wordt niet of nauwelijks doorbloed. Hierdoor is het moeilijker deze vetlaag aan te pakken en heeft gezonde voeding en sporten hier weinig effect op. En vaak wil je niet méér afvallen. Vandaar dat mensen die gezond bezig zijn, vaak niet van die laatste vetlaag afkomen. Voor deze mensen is het bevriezen van de vetcellen echt een uitkomst!

 

her-modelleren van het lichaam met cryolipolyse

 

 

.

 

 

 

 

.

 

Voor wie is de cryolipolyse NIET geschikt?

Cryolipolyse is niet geschikt voor personen met overgewicht of obesitas. Vetcellen kunnen 70 keer in omvang toenemen. Vetcellen zijn bij mensen met overgewicht veel meer met vet gevuld dan bij iemand die een gezond gewicht heeft. De goed gevulde vetcellen kunnen niet door afkoeling vernietigd worden. Deze vetcel is gewoonweg te groot om te kristalliseren.

 

De cryolipolyse is ook niet geschikt in de volgende situaties:

 • Voor personen met obesitas (BMI boven de 30).
 • Om gewicht te verliezen.
 • Voor personen die erg schommelen in gewicht.
 • Voor personen met hartkwalen.
 • Bij huidaandoeningen en ontstekingen op het te behandelen gebied.
 • Tijdens zwangerschap.
 • Indien epilepsie of andere ernstige ziekten.

 

Is cellulite te behandelen met cryolipolyse?

Cellulite is zeker te behandelen met de Cryolipolyse. In tegenstelling tot het bevriezen van vet moet na het behandelen van Cellulite, de behandeling bijgehouden worden voor een mooi resultaat. Na de kuur van 8 behandelingen kan de cellulite na behandeld worden om de 4 tot 6 weken.

Gezond eten, voldoende beweging en het gewicht min of meer stabiel houden blijft erg belangrijk voor een mooie gladde en stevige huid. Te weinig beweging draagt bij aan cellulite. Een goede doorbloeding is belangrijk voor de huid.

 

Heeft de cryolipolyse invloed op het cholesterol?

Cholesterol is onmisbaar in het menselijk lichaam. Het is een belangrijke grondstof voor onze hormonen en de cellen in ons lichaam. Het meeste cholesterol maakt de lever aan. Een ander deel komt uit voeding, wordt opgenomen door de darmen, opgenomen in het bloed en vervolgens naar de lever vervoerd. Het komt daarna in de bloedbaan terecht bij de lichaamscellen waar het dient als bouwstof. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het bevriezen van vetcellen met de cryolipolyse techniek het cholesterol niet verhoogt. Aangetoond is dat er geen verandering in het cholesterolgehalte waarneembaar is na cryolipolyse behandelingen. Het bevriezen van vetcellen is dan ook niet geschikt om cholesterol in het lichaam te verlagen.

 

Komt het vet weer terug na een cryotherapie?

Nee, de vetcellen die opgelost zijn kunnen niet meer gevuld worden. De overgebleven cellen natuurlijk wel. Het is daarom van belang om er een gezonde levensstijl op na te houden. Eet bewust, eet gezond en met mate en zorg voor voldoende beweging. Je kunt hierbij eventueel hulp zoeken bij een bewegingscoach of een diëtist.

 

Onderstaande zones zijn goed te behandelen met de cryotherapie

 • Benen, heupen, zadeltassen
 • Billen
 • Buik, taille, lovehandles, zwembandjes
 • Rug
 • Onderkin
 • Cellulite
 • Mannenborst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Op zacht vet bereiken we het beste resultaat.

Wordt de huid slap als ik de centimeters kwijt ben?

Nee, de huid wordt niet slap. De behandeling vindt gemiddeld 8 keer plaats. Elke keer wordt er een klein laagje vet weggehaald waardoor de huid zijn elasticiteit behoudt. Daarbij worden door de kou de fibroblasten in de huid gestimuleerd tot aanmaak van collageen, wat weer bijdraagt aan een steviger huid. Daarom zijn de bovenarmen en het gelaat ook zeer goed te behandelen met de cryo21!

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen.

 

 

Prijzen zijn voor behandeling op het lichaam.

Voor behandeling van de KIN ga naar de tab CRYO21 gezichtsbehandelingen

Prijzen
Proefbehandeling Cryo21

Om u ook kennis te laten maken met cryolipolyse kunt u een proefbehandeling boeken voor slechts € 50,- (i.p.v. de regulier €100,-) . Aan de hand van deze proefbehandeling volgt een adviesgesprek waarin wordt besproken of de Cryo21 ook voor u het gewenste resultaat zal opleveren.

 

€      50,00
Cryo21 vetcel bevriezing KUUR 6 behandelingen

Een complete cryolipolyse kuur bestaat uit 6 behandelingen. Mocht u na de proefbehandeling een cryolipolyse kuur inplannen dan krijgt 1 behandeling GRATIS.

En rekent u deze gelijk af, dan krijgt u ook de proefbehandeling nog eens extra kado.                      Dat zijn dus  8 behandelingen voor de prijs van 6.


Cryo21 vetcel bevriezing KUUR 10 behandelingen

Een complete cryolipolyse kuur bestaat uit 10 behandelingen. Mocht u na de proefbehandeling een cryolipolyse kuur inplannen dan krijgt 2 behandelingen GRATIS.

En rekent u deze gelijk af, dan krijgt u ook de proefbehandeling nog eens extra kado.                      Dat zijn dus  13 behandelingen voor de prijs van 10.

 

€   600,00

 

 

 

 

€   900,00

 

 

 

 

 

 Eventueel is betaling in 2 termijnen ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.