STRIAE-VERWIJDERN

Striae nu écht laten verwijderen met revolutionaire nieuwe techniek!

Wij behandelen met een speciale techniek, waarmee striae eindelijk écht behandeld kan worden. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat de striae na elke behandeling steeds minder wordt. Indien men het eigen lichaam goed kent, zal men na 2 behandelingen met het blote oog al zichtbaar verbetering zien. “Andere” gaan dit vaak na 4 behandelingen met het blote oog zien. Afhankelijk van de breedte van de striaé lijnen, zullen deze ook verdwijnen. Dus hoe smaller de lijnen zijn, hoe sneller ze zullen verdwijnen. De resultaten op de foto’s spreken voor zich.

Striae-arm_voor

Voor
(klik op afbeelding voor grotere weergave)

Striae-arm_na

Na vierde behandeling
(klik op afbeelding voor grotere weergave)

Met onze techniek maken wij gebruik van het Permanent Make-up apparaat en de fractional needles. Voorheen dacht men vaak dat laseren de enige oplossing voor striaé was, maar hierin zien en horen wij tegenvallende resultaten. Met onze behandeling komen wij veel dieper in de huid (tot het bindweefsel) en pakken zo het gebied aan waar het probleem daadwerkelijk zit. De striae wordt dus niet ingekleurd maar vervaagt stapje voor stapje met elke behandeling. Om tot een goed resultaat te komen, zijn er dus meerdere behandelingen nodig. Vandaar dat wij striaé behandelen in kuur vorm (minimaal 6 behandelingen). 1 enkele behandeling zal geen of weinig zichtbaar resultaat geven en is dan ook zonde van uw geld en tijd.

Wat is striae?

Striae kenmerkt zich vaak door witte, rode of blauwe lijnen in de huid. Veel vrouwen, maar ook mannen worden geplaagd door deze ontsierende strepen. De striae is meestal ontstaan doordat de huid te snel is uitgerekt. Dit kan het gevolg zijn van snelle groei in de pubertijd maar ook zwangerschap en sporten zijn bekende oorzaken. Heel veel mensen hebben er alles voor over om van hun striae af te komen, maar worden moedeloos van alle probeersels en tegenvallende resultaten hierna. Wij bieden met deze speciale techniek een snelle, doeltreffende en toch betaalbare oplossing.

Striae-been_voor

Voor

Striae-been_na

Na


Twee soorten striae

Wij onderscheiden twee vormen van striaé: harde en zachte striaé. Harde striaé vindt u meestal op de benen, kuiten, op de buik onder de navel en op de billen. Zachte striae bevindt zich meestal rond de navel, in de zij en op de borsten. Beide soorten dienen verschillend te worden behandeld. Niet alleen de behandelmethode is verschillend, ook de preparaten waarmee wordt gewerkt, worden afgesteld op de aard van de striae.

Vragen?

Wilt u meer informatie of hebt u specifieke vragen, bijvoorbeeld of de behandeling ook geschikt is voor u? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.