STRIAE VERWIJDEREN

Er zijn veel verschillen verhalen over het wel of niet weg kunnen krijgen van striaé (ook wel stretch markings genoemd) en al even veel teleurstellingen. Striaé is een scheuring in het onderhuids bindweefsel en zit zo diep onderhuids, dat het helaas niet weg te laseren of weg te smeren is met allerlei crèmes (hoe duur ook). Voorheen dacht men vaak dat laseren de enige oplossing voor striaé was, maar hierin zien en horen wij veel tegenvallende resultaten. Met onze behandeling komen wij veel dieper in de huid (tot het bindweefsel) en pakken zo het gebied aan waar het probleem daadwerkelijk zit.

De lijnen worden na iedere behandeling smaller en verkleuren terug naar de oorspronkelijke kleur. Na 4 behandelingen worden de verandering ook (voor mensen die uw lichaam niet zo goed kennen als u zelf) goed met het blote waarneembaar. Na onze kuur van zes behandelingen is de striaé duidelijk zichtbaar verminderd of verdwenen. Dit is afhankelijk van hoe breed de lijnen zijn. Hoe breder de lijnen hoe meer behandelingen er nodig zullen zijn. De striae wordt dus niet ingekleurd maar vervaagt stapje voor stapje na elke behandeling. De resultaten op de foto’s spreken voor zich.

 

 

Afhankelijk van uw huid en eind resultaat kunt u indien gewenst hierna kiezen voor nogmaals een kuur of nog een aantal losse behandelingen. Dit is uiteraard afhankelijk van ieders eigen wens naar perfectie.

Wat is Striaé

Striae kenmerkt zich vaak door witte, rode of blauwe lijnen in de huid. Veel vrouwen, maar ook mannen worden geplaagd door deze ontsierende strepen. Het ontstaat vaak wanneer onderhuids bindweefsel uit elkaar getrokken wordt door snelle groei, zwangerschap of tijdens sporten wanneer de spieren zich te snel ontwikkelen. Heel veel mensen hebben er alles voor over om van hun striae af te komen, maar worden moedeloos van alle probeersels en tegenvallende resultaten. Carrols Tour of Beauty heeft ruime ervaring en biedt een snelle, effectieve en betaalbare behandelmethode om striaé te verwijderen.

Wij onderscheiden twee vormen van striaé: harde en zachte striaé. Harde striaé vindt u meestal op de benen, kuiten, op de buik onder de navel en op de billen. Zachte striae bevindt zich meestal rond de navel, in de zij en op de borsten. Beide soorten dienen verschillend te worden behandeld. Niet alleen de behandelmethode is verschillend, ook de preparaten waarmee wordt gewerkt, worden afgesteld op de aard van de striaé.

De behandeling

De behandeling is niet geheel pijnloos, maar is over het algemeen heel goed te doen. Iedere behandeling duurt 1 uur. Wij behandelen striaé altijd in kuurvorm (6 x 1 uur) omdat 1 enkele behandeling te weinig zichtbaar resultaat zal geven.

Afspraak maken

Wij bieden uiteenlopende beautybehandelingen en hebben klanten uit heel Nederland, aangezien dat wij gevestigd zijn in de Utrechtse Heuvelrug ligt onze beautysalon centraal in de omgeving Utrecht, Zeist, Driebergen, Doorn, de Bilt, Amersfoort, Leersum, Ede, Veenendaal, Nijkerk, Tiel. Wilt u striaé laten behandelen? Neem dan contact met ons op.

Maak verleden tijd van uw striaé en laat uw striaé behandelen door de experts van Carrols Tour of Beauty. Bel of stuur ons een mail via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Behandeling Prijzen
1 losse behandeling (1 uur) €   100,00
1 kuur bestaat uit 6 behandelingen (1 uur per behandeling) €   500,00

Zo kunt u `s zomers weer strak en zelfverzekerd in uw badpak of bikini!