MESOTHERAPIE

Opvullen van alle soorten rimpels in het gezicht met hyaluronzuur

Unieke methode, verbluffend resultaat!

Carrols Tour of Beauty werkt als één van de weinigen beautysalons met de speciale meso-gun, die in staat is om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit speciale hyaluron is farmaceutisch erkend, volkomen veilig en 100% afbreekbaar.

De vraag naar deze behandelmethode groeit, het vult de lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. Het apparaat is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaalt hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Te veel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Daarnaast is een groot voordeel dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is. Een behandeling is eenvoudig, zeer effectief en duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. U ziet gelijk na de behandeling al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig na 1 behandeling. Ook een combi behandeling Meso-therapie/fractional needling is bij ons mogelijk. Zo kunt u alle storende lijntjes en rimpels, diep en minder diep in 1 behandeling laten combineren.

Fillers zijn ruwweg in twee grote groepen te verdelen: de afbreekbare en de niet-afbreekbare. Het voordeel van het niet-afbreekbare product is natuurlijk dat het een langdurige oplossing is en daarmee relatief goedkoop. Nadeel is weer dat als het resultaat tegenvalt het product niet of slecht met moeite te verwijderen is. De afbreekbare producten behouden hun effect gemiddeld 6-12 maanden, de behandeling moet daarna weer worden herhaald.

Afbreekbaar zijn:

  • collageen
  • hyaluronzuur

Niet afbreekbaar zijn:

  • Polymethyl-methacrylaat
  • Hydrofiel polyacrylamide

 

Hyaluronzuur is een stof die in ons lichaam wordt geproduceerd. Het is een glucose bouwsteen. Bouwstenen in ons lichaam zorgen voor opbouw en herstel. Hoe ouder mensen worden, hoe minder hyaluronzuur er aangemaakt wordt in het lichaam. Dit kan op termijn diverse problemen geven. Gewrichtsproblemen, problemen met het kraakbeen, bindweefsel, epitheelweefsel, zenuwweefsel, maar ook problemen met de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid niet kan uitdrogen. Als er te weinig hyaluronzuur in de huid aanwezig is zal er sprake zijn van veroudering. Rimpelvorming en verlies van glans komen dan opzetten. Dankzij hyaluronzuur is er echter wat te doen aan deze problemen. Wij behandelen alleen met hyaluronzuur, dit omdat daarmee heel goede resultaten te bereiken zijn en het volledig afbreekbaar is.

 

Een klein beetje extra volume kan veel verschil maken.

Dat is de schoonheid van de meso-lift!

style=”text-align: center;”>

Afhankelijk van uw huidconditie en diepte van de rimpel wordt aangeraden deze meso-lift behandeling bij aanvang meerdere keren te herhalen met tussenpozen van  +/-4 weken, hierdoor ontstaat een stapel effect. Indien het gewenste resultaat bereikt is, kan worden volstaan met het bijhouden van de rimpel(s) door de behandeling om de 6  à 12 maanden nogmaals te herhalen.

Tijdens de eerste afspraak zal in overleg met u, besproken worden hoeveel behandelingen er eventueel gewenst zijn en wanneer een vervolg behandeling plaats kan vinden. Na het injecteren is er meestal sprake van een lichte roodheid en soms een kleine zwelling op de injectieplaats. Deze trekt meestal binnen 48 uur weg.