OPLEIDINGEN / CURSUSSEN

OPLEIDINGEN/CURSUSSEN

Bent u op zoek naar een opleiding nagelstyliste. Of wilt u zich als nagelstyliste verder specialiseren of uw kennis verbreden? Carrols Tour of Beauty biedt u een met zorg geselecteerd aanbod aan opleidingen op nagel gebied. Wij hechten grote waarde aan een professionele opleiding. Met onze opleiding(en) leert u de basis voor een kwaliteitsberoep.

 

 

Opleidingen en trainingen worden altijd gegeven in groepsverband,  minimaal 2 en maximaal 4 cursisten per cursus. Uiteraard ontvangt u van ons na deelname aan de cursus, een certificaat waarmee u direct aan de slag kunt met een eigen nagelstudio.

Mocht u aanvullende informatie wensen of vragen hebben aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag. Bij voorkeur per sms, whats app of mail. Voor beschikbare startdata en lestijden kunt u vrijblijvend een bericht sturen, aangezien de startdata wisselend zijn en wij u op deze manier snel in kunnen laten stromen.

Indien gewenst, kunnen wij u starterspakketten leveren, deze zijn per cursus speciaal ingericht voor de opleiding van uw keuze en zullen gereed staan bij aanvang van de cursus. Het starterspakket is niet verplicht, maar helpt u om thuis direct aan de slag te kunnen gaan met oefenen. Tijdens de opleiding maakt u gebruik van onze materialen.

Huidige cursussen:                                    

Nagelstyliste All-Round            

Nagelstyliste Gel          

Nagelstyliste Acryl

 

Nagelstyliste is één van de snelst groeiende beroepen binnen de uiterlijke verzorging. Mooie nagels zijn de finishing touche van verzorging handen. Nagels zijn allang geen ondergeschoven kindje meer en de moderne vrouw is veel meer dan vroeger met haar uiterlijk bezig. De vraag naar mooie nagels zowel natuurlijke als kunstnagels blijft toenemen en hierdoor ook de behoefte aan  professionele nagelstylisten. Nagelstyling, een beroep met toekomst, uw beroep met toekomst!!

Wij heten u dan ook graag, van harte welkom!