PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is dé manier om uw eyeliner of wenkbrauwen altijd perfect in vorm te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Ieder moment van de dag een verzorgd uiterlijk. Of het nu s’morgens vroeg of s’avonds laat is. En de doorgelopen eyeliner zo tegen het eind van de middag of wenkbrauwen die spontaan verdwenen lijken te zijn na een heerlijk dagje sauna of zwemmen, behoren met permanente make-up tot het verleden.

Permanente make-up is daarnaast een ideale oplossing voor mensen die allergisch of gevoelig zijn voor de bestanddelen van normale make-up. Ten slotte zorgt permanente make-up op de wenkbrauwen voor een verbetering van de gezichtsuitdrukking bij mensen die, door bijvoorbeeld medicijn gebruik, chemo of veelvuldig epileren, geen wenkbrauwen meer hebben.

 

Met permanente make-up kunt u huilen van het lachen en weer echt ontspannen de sauna in zonder dat er ook maar iets veranderd aan uw make-up.

Permanent mooi, een absolute uitkomst voor iedere vrouw!

 

 

 

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, dat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanente make-up is een vak apart, waarvoor een gedegen opleiding is vereist. Naast onze opleiding werken wij met de allernieuwste apparatuur. Hiermee kan uitermate nauwkeurig worden gewerkt. De pigmenten die wij gebruiken zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood, grijs of blauw.

 

De wenkbrauw behandeling

Bij wenkbrauwen zijn twee methodes mogelijk:

  • de traditionele methode met de machine en super dunne micro- of nano naald.
  • de microblading techniek met een flinterdun mesje waarbij we bij benadering heel dicht bij de echte haar kunnen komen.

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen heeft, kan met de methode van Carrols Tour of Beauty haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit “nagenoeg onzichtbaar” hersteld worden. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van hairstrokes middels de microblading techniek.

Bij het aanbrengen van de permanente make-up wenkbrauw beginnen we met het meten en voortekenen van de wenkbrauw met potlood, waarna de kleur in overleg bepaald wordt. Wanneer u volledig tevreden bent met het getekende resultaat, gaan wij de wenkbrauwen zetten. Wij werken met de allernieuwste techniek en zijn in het bezit van de Paramedical pen, waarmee de naalden op één tiende millimeter nauwkeurig ingesteld kunnen worden. Het aanbrengen van deze kleurpigmenten is ondanks alle verhalen helaas niet geheel pijnloos. Dit verschilt per persoon, maar de behandeling is in het algemeen goed te verdragen voor iedereen.

 

Vindt u het vervelend zonder make-up de deur uit te gaan, maar ontbreekt het s’morgens toch vaak aan tijd? Dan is permanente make-up de ogen de oplossing voor u!

 

U kunt zowel op het boven als op het onder ooglid een eyeliner aan laten brengen zodat u voor ieder moment van de dag een sprekende oogopslag heeft! Tijdens het zetten van een eyeliner wordt er tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht met een mooi eindresultaat tot gevolg.

 

Altijd mooie ogen. Ook voor lens dragers is

permanente make-up een uitkomst!

Aantal behandelingen

Voor het beste eindresultaat van een permanente make-up behandeling moet u rekening houden met 2 behandelingen. Tijdens de eerste behandeling worden de kleurpigmenten in de huid aangebracht. Een tweede behandeling vindt, ongeveer twee tot vier weken na de eerste behandeling plaats om, de make-up netjes bij te werken en eventuele plekjes, die niet goed gepakt hebben, nog een keer te behandelen.

 

Nabehandeling

Na de eerste behandeling krijgt u van ons een zalf mee waarmee de huid gedurende de eerste week verzorgd dient te worden. Deze zalf voorkomt onnodig extra korstvorming. Ondanks de zalf is het mogelijk dat de huid (licht) opzwelt en trekkerig aanvoelt.

 

Houdbaarheid van de make-up

Aangezien de huid zich continu vernieuwd, zal de aangebrachte permanente make-up geleidelijk weer vervagen. De snelheid van dit vervagingsproces is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het huidtype en de mate van zonlicht waaraan de huid wordt blootgesteld. De gemiddelde duur dat de permanente make-up mooi blijft ligt gemiddeld tussen de 1 en 5 jaar. Dit is afhankelijk van uw huidtype en is per persoon verschillend. Daarnaast verdwijnt de permanente make-up uiteraard niet van de een op de andere dag, maar zult u zien dat deze steeds meer vervaagd. Na de behandeling is het sowieso aan te raden gedurende 2 weken niet te zonnebaden of een zonnebank te nemen.