klant reacties

Gerda   

Heb bij Carrolyn mijn cursus nagel en wimper extensions gedaan
Zeer vriendelijke vrouw met veel geduld en ervaring
De koffie staat altijd gezellig klaar en ze is altijd in voor een gezellig babbeltje
Legt alles goed uit en helpt je ook na de cursus met al je vragen geen enkel probleem voor haar
Ik raad haar ook zeer zeker aan om op een professionele manier door haar geholpen te worden
Je kan bij haar voor alles terecht wenkbrauwen ,, wimper,s nagels enz
Dus wilt je er mooi en verzorgt en goed uit zien ga dan naar
Carrols Tour of Beauty
Groetjes Gerda

Bo   

Verleden jaar heb ik een behandelkuur bij Carrols Tour of Beauty ondergaan ter behandeling van de striae op mijn bovenarmen en heupen. In eerste instantie was ik een beetje nerveus over de behandeling, omdat ik niet wist of het al dan niet pijnlijk zou zijn. Dit viel me echt ten volle mee, ik heb de kuur in het geheel niet als pijnlijk ervaren. Al na de eerste behandeling zag ik de striae een klein beetje minder worden, en nu, na 6 keer, ben ik ontzettend blij met het resultaat. De striae is kleiner dus minder opvallend en op andere plekken vrijwel verdwenen. Kort gezegd ben ik heel blij voor deze behandeling te hebben gekozen!

Monique   

De behandeling PMU wenkbrauwen door Carrol is prima verlopen. Ook naderhand geen last gehad, mede door de info van Carrol goed op te volgen. Een vervolgafspraak voor PMU ooglijntjes onder en boven is weer gemaakt

Helga   

Super blij met mij mooie eyeliner. ...toppie Carrolyn

Els   

Mijn wenkbrauwen laten bijwerken (pmu), heel tevreden over de behandeling. Ze is heel nauwkeurig, en neemt ruimschoots de tijd en geeft goed en eerlijk advies. Binnenkort ook mijn eye-liner laten bijwerken bij haar.

Alexandra   

Ik heb een striae behandeling voor mijn buik gehad en ik was vrij sceptisch maar ik moet toegeven dat de striae aanzienlijk minder is geworden waar ik heel blij mee ben.
Super leuke vrouw die je echt op je gemak stelt.

Mariska   

Na jaren wachten en veel uitzoeken naar de beste heb ik voor Carrols Tour of Beauty gekozen. Zij heeft mij perfecte wenkbrauwen gegeven. Ik ben er zo blij mee. Een ontzettende goede keuze gemaakt. Buiten dat zij super is en gezellig, is zij ook een perfectionist. Je krijgt er absoluut geen spijt van als je voor Carrols kiest.

Debby   

Twee jaar geleden liet ik onder-eyliner zetten en was toen al zeer tevreden. Heb nu mijn boven-eyliner ook bij Carrol laten zetten, en weer een mooi resultaat. Het is erg fijn dat ze je op je gemak stelt en ze heeft veel geduld. Het is gewoon gezellig als je bij haar komt. Zeer professioneel en dat is wel een belangrijk punt met pmu. Zeker een aanrader!! H

Jenaé Wright   

Ik heb gisteren mijn wenkbrauwen laten doen bij Carrol en het is écht perfect gedaan. Ik heb een vervelende ervaring gehad bij een vorige salon waarbij zij mijn wenkbrauwen verpest hadden. Hierdoor zag ik er erg tegen op om weer die pijn te voelen. Carrol begreep dit en heeft mij er heel goed doorheen gepraat. Carrol snapte mijn wensen helemaal en met haar vaste hand heeft ze het gewoon geweldig gedaan.
Ontzettend precies en nauwkeurig. Ze speelt in op je behoefte en legt precies uit hoe en wat ze doet. Ik kan het niet anders zeggen. Je bent top Carrol.
Ik raad iedereen zeker aan om voor welke behandeling dan ook, eerst een afspraak bij Carrol te maken!

Bernadette   

Al enige jaren aan het twijfelen om permanente make-up op wenkbrauwen te laten toepassen. De Eyeliner al laten doen toen ik net in de twintig was en zelfs al laten bijwerken. Maar wenkbrauwen bleef toch spannend. Als ik het resultaat bij een ander zag, vond ik het vaak toch te aanwezig en streng uitzien. Voor iemand met een erg bleek gezicht wordt het dan al snel veel te hard. Desondanks bleef het toch spoken. Maar bleef toch de ontwikkeling en techniek van het zetten van de wenkbrauwen in de gaten houden. Nadat ik enige foto’s voorbij zag komen, was m’n interesse weer erg gewekt en ben ik bewust op zoek gegaan. Toen kwam ik bij carrolstourofbeauty.nl uit. Lekker in de buurt en een zeer verzorgde locatie. Allereerst voor een soort kennismakingsgesprek bij haar geweest en m’n wens aangegeven. Nadat ze me had uitgelegd hoe ze het resultaat kon bereiken, zonder die zware aanzet, was ik overtuigd en gelijk meteen een afspraak met haar gemaakt. Nu 2 maanden verder nog steeds zo blij met het resultaat. Het resultaat is vergelijkbaar met het verven van m’n wenkbrauwen en dat is zoals we het besproken hadden. Dank Carrol!!!

Monique Kraaijenbrink   

Heb een aantal behandelingen tegen striae ondergaan bij Carrolyn. Ik dacht dat er niets tegen te doen was en na twintig jaar met een lelijke buik en borsten te hebben rond gelopen bleek de behandeling van Carrolyn te helpen. Je moet geduld hebben het is niet met een behandeling weg maar na iedere behandeling zie je de littekens verminderen. Ik ben echt heel blij met het resultaat het maakt mij zoveel zelfverzekerder. Komende zomer loop ik vol trots rond in mijn bikini op de stranden van Europa.

Jerry de Vries   

Carrolyn geeft je het gevoel dat je thuis bent!

Jennifer   

Echt alles geprobeerd om van striae op mijn onderbenen af te komen. Niets helpt, had de moed al opgegeven. Dure cremes helpen totaal niet, maar ben net begonnen met de behandeling bij Carrols Tour of Beauty en ik zie nu al verandering! De sfeer is ook helemaal top! Ben benieuwd naar het eindresultaat.

Jeanette   

Hele mooie wenkbrauwen laten zetten bij Carrols Tour of Beauty. Carrolyn is heel geduldig en luistert naar wat je wil. Dat vind ik heel belangrijk en geeft vertrouwen.

Karin   

Ben 3 weken geleden bij Carroll geweest voor mijn wenkbrauwen en een lijntje onder mijn ogen.Ik zat daar met knikende knieën. Ik dacht waar ben ik aan begonnen. Maar ze stelde mijn zo gerust. Ze neemt alle tijd voor je. Ik moet zeggen het viel reuze mee. Ik ben blij dat ik naar haar toe ben geweest. Ze doet het echt perfect. Krijg ook hele goeie reacties van mensen. Ze is echt een aanrader . Gewoon een top vrouw. Vriendelijk geduldig professionel en spontaan. Toppie Carroll. Ben echt blij dat je me zo goed geholpen heb.

Marianne Rhoen   

Ik heb kortgeleden mijn wenkbrauwen laten doen. Is heel mooi geworden. Carrol is erg precies en neemt ruim de tijd voor een goed resultaat. Ik zou haar zeker willen aanbevelen aan mensen die nog zoekende zijn. Ik hoop je met mijn ervaring bij Carrol over de streep te trekken.

Hinke   

Ik heb 4 jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met Carrolstourofbeauty om wenkbrauwen met permanente make-up te laten zetten. Ik was een beetje bang dat het van die hoekige wenkbrauwen zouden worden, maar ze overlegt met jou en geeft ook goed advies. Ik was zeer tevreden over het eindresultaat en na 3 weken heeft ze het nog een beetje bijgewerkt. De pijn van de behandeling is zeer goed te verdragen, zal wel per client verschillen. Ik was onder de indruk van haar professionele instelling, ze werkt zeer hygiënisch, geeft goed advies en is ook nog eens een hele leuke, gezellige vrouw. Ze neemt echt alle tijd voor je. Ik heb het 2 jaar geleden bij laten werken en had toen wel wat pijn na d behandeling,maar ben vorige week weer geweest en moet zeggen dat ik nu helemaal geen pijn heb na de behandeling. Dus ben helemaal blij ermee en zie er weer top uit😀 Dus overweeg je permanente make- up te laten zetten dan zit je goed bij Carrolstourofbeauty !

Angelique   

Een jaar geleden ben ik bij Carrolyn terecht gekomen voor striae op mijn buik. En nu een jaar later ben ik super blij! Ik had behoorlijke striae op mijn buik. In het dag-/zonlicht zie je er niets meer van. Alleen onder tl-licht zie je het nog een heel klein beetje bij m'n navel. Gaandeweg de behandelingen kreeg ik zoveel vertrouwen in Carrlolyn, dat ik ook mijn wenkbrauwen en onder eyeliner heb laten doen. En ook daar ben ik ook super blij mee. Carrolyn is een echte topper die heel goed luistert naar je wensen. Daarnaast heb ik vreselijk met haar gelachen. Mijn ritjes en bezoeken voor de behandelingen waren een uitje geworden. Ik woon op ongeveer een uurtje rijden bij Carrolyn vandaan. Ik vond het dik de moeite waard. Ik ga zeker in de toekomst naar haar terug.