STRIAE VERWIJDEREN

Er zijn veel verschillen verhalen over het wel of niet weg kunnen krijgen van striaé en al even veel teleurstellingen. Striaé is een scheuring in het onderhuids bindweefsel en dat zit zo diep onderhuids dat het helaas niet weg te smeren is met allerlei crèmes (hoe duur ook).

Wij bieden een behandeling waarbij met een speciale techniek, striaé (ook wel stretch markings genoemd) wel écht kunnen worden behandelen. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat de striae al na één behandeling minder wordt.

De lijnen worden na iedere behandeling smaller en verkleuren terug naar de oorspronkelijke kleur. Na 3 behandelingen worden de verandering ook (voor mensen die uw lichaam niet zo goed kennen als u zelf) goed met het blote ook waarneembaar. Na onze kuur van zes behandelingen is de striaé duidelijk zichtbaar verminderd of verdwenen. Dit is afhankelijk van hoe breed de lijnen zijn. Hoe breder de lijnen hoe meer behandelingen er nodig zullen zijn.

 

 

Afhankelijk van uw huid en eind resultaat kunt u indien gewenst hierna kiezen voor nogmaals een kuur of nog een aantal losse behandelingen. Dit is uiteraard afhankelijk van ieders eigen wens naar perfectie. Wij hebben deze techniek zelf uitgetest en de resultaten op onze foto’s spreken voor zich.

Bij deze speciale techniek maakt gebruik van fractional needles. In plaats van pigment wordt er nu behandeld met hyaluronzuur, specifieke vitamine B of histamine oplossing. De striae wordt dus niet ingekleurd maar vervaagt stapje voor stapje met elke behandeling.

De behandeling

De behandeling is niet geheel pijnloos, maar is over het algemeen heel goed te doen. Iedere behandeling duurt 1 uur. Wij behandelen striaé altijd in kuurvorm (6 x 1 uur) omdat 1 enkele behandeling geen zin heeft en geen resultaat zal geven.

Vragen?

Wilt u meer informatie of hebt u specifieke vragen, bijvoorbeeld of de behandeling ook geschikt is voor u? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.